Translate to English
Ins Deutsche �bersetzen
Traduire en France

Pension Even-Buiten in Zeeland

Pensions Zeeland | Pension Even-Buiten Even lekker er tussenuit, en heerlijk genieten te voet, fiets of paard, op het strand of van de Schouwse omgeving? Op één van de mooiste locaties van Schouwen-Duiveland biedt Pension Even-Buiten u een fantastisch verblijfsadres voor al uw uitstapjes!

Even-Buiten ligt op slechts 10 minuten (auto)rijden van de mooie monumentenstad Zierikzee en binnen 30 minuten staat u in het hart van Vlissingen, Middelburg of Goes.

De nette, ruime kamers zijn allemaal voorzien van eigen douche met toilet en gratis WiFi. Tevens een prima keuken voor uw ontbijt, lunch of diner.

Even-Buiten bevindt zich bij het centrum van de veelzijdige badplaats Burgh-Haamstede direct aan de schitterende Zeepeduinen, een prachtig natuurgebied wat valt onder de bescherming van Natuurmonumenten.

  • Internet (wifi)
  • Fietsen
  • Contact gegevens:
  • Zandstraat 9
  • 4328 LM Burgh-Haamstede
  • Schouwen-Duiveland, Zeeland
Pension Zeeland 1936
Pensions in de omgeving

Pension De Lindehof

(0.9km)

Pension de Lindehof in Zeeland is een heerlijk rustig gelegen pension in Burgh-Haamstede. Nette, comfortabele 2- en 3-persoonskamers, In het Pension mag niet gerookt worden. Zowel kamers met douche en toilet als kamers met eigen douche en toilet. Alle kamers hebben een wastafel, waterkoker,... lees meer

Regio: Schouwen-Duiveland, Zeeland

Pension Plompetorenzicht

(3.0km)

... lees meer

Regio: Schouwen-Duiveland, Zeeland

Pension Zoomzicht

(3.7km)

... lees meer

Regio: Schouwen-Duiveland, Zeeland

Pension Lockershof

(4.9km)

... lees meer

Regio: Schouwen-Duiveland, Zeeland

Pension 't Diepe

(5.0km)

Pension 't Diepe in Renesse, Zeeland is het eerste thema pension van Zeeland met ruime, zeer smaakvol ingerichte kamers (2 tot 4 personen) met exotische landen in de hoofdrol, zoals onder andere een Mexicaanse- en een Afrikaans kamer. Het kleinschalige pension staat hoog aangeschreven om haar... lees meer

Regio: Schouwen-Duiveland, Zeeland